΢ŵ¼һ

手机号码,快捷登录

手机号码,快捷登录

围观无良屋主

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转人潮网。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

谋财害命呢d事情电视剧里面就见得多,估唔到现实生活中真系俾我碰到一次,今日楼主就同大家一齐深挖呢d禽兽噶嘴脸。
首先曝光一下无良屋主噶地理位置,有附近噶街坊请自觉人肉、唾骂,谢谢合作!!

工农大街四巷20号~屋主姓翁

接下来就系成人部分了,请未满18周岁噶未成年人,请自觉拔掉电脑电源

——————————————————————华丽分割线——————————————————————————————————————

8995BE8D631405ACF9545E28F62487E4.png 这个水箱的做工听别致的呀,工匠采用了十八世纪欧式风格糅合中国特色豆腐渣工程,逼格那是直逼法国巴黎铁塔啊~!!但系假如你真系相信呢个系一个水箱的话甘你应该去配一副望远镜了。

真水箱
5926312_1.jpg 2013108910338823749.jpg 34728355.jpg

伪装的水箱

file:///H:/360浏览器/360se6/Application/User Data/temp/forum.php?mod=image&aid=81318&size=300x300&key=0d1dc3bedebdbded&nocache=yes&type=fixnone
对比一下你地发现问题所在未?我知道你地肯定话未噶,甘就等我呢个坦洲福尔摩斯话你地听区别系边度。
1、首先,考虑到受力问题。水箱一般都会采用矮脚或者干脆用立方体设计。都系尽可能甘加大受力面而唔系减少受力面。而屋主呢个设计显然系反人类的。固定噶四条钢管甘纤细就算了,放甘高你系想表达d乜嘢?话人地听你屋企终于用上自来水了?你就唔惊会跌落来砸亲自己?
2、剩下来的都是常识了。无水管噶水箱唔系一个好水箱,显然呢个根本就唔系一个水箱。

(7JC5AVXVF[(QI4%WH0[W4A.jpg QG4$@K`0GE_W24FF%}3L@{J.jpg file:///H:/360浏览器/360se6/Application/User Data/temp/forum.php?mod=image&aid=81318&size=300x300&key=0d1dc3bedebdbded&nocache=yes&type=fixnone
大家再对比下,睇睇我有无讲错?
有人就会问,阿生你做边行?讲呢d野靠谱不?唔好无个样讲个样?实不相瞒,我屋企有某水厂噶员工,而且对呢d水利设备相当了解。顺便同大家补充一下一个知识点,一般楼层超过四层先要二次供水,而且供水设备大多数都系系一楼或者负一楼,安装系楼顶噶少之又少(相信只有傻仔先会装楼顶)。而呢位无良屋主噶出租屋连楼顶加上佢只有1米65噶身高都无超过4层,何来需要二次供水呢?

显然,净系呢d证据系唔足以推翻呢个无良屋主,唔紧要,广告之后更精彩!!(女人有三宝,就吃气血和~%……%#¥¥%)

——————————————又系一条华丽噶分割线——————————————————————————

讲完水箱我地就可以入正题了,点解我地会话佢系一个发射站呢?等我再补2张图
更加清晰甘睇到接入伪水箱的光缆(亦都有可能系电缆),而且印证上面噶讲法,水箱无任何出水口,系伪水箱。

基本可以确定系用来传输数据噶缆线,应该就系光缆。
而且按照最新噶现场睇到,有中国移动噶接入设备箱。更加可以确信系发射基站。

呢个黑色圈圈(大概直径一百米)范围之内噶街坊要每日饱受辐射噶摧残,而无良屋主就为左中国移动每个月噶租金,甘愿那街坊们噶生命健康作为代价。而无良屋主仲辩解话,你手机无辐射咩?喂大佬,砒霜少量都唔会死人噶?甘吃砒霜就无毒啦喔?你自己搬左出去住,就可以乱甘搞,我地呢班街坊十几年都系系呢度,有老有嫩,就你系人我地唔系啦?你良心过意得去?最新情况就系无良屋主已经承认系基站,不过佢一于阔佬懒理,仲放话,钟意你来告我。事前你呃街坊,话系水箱,事后你话系移动呃你话装水箱。大话都唔系甘讲噶,移动公司装水箱?你有无常识噶你。甘火车都会塞车啦?公鸡都会生蛋啦?而且你楼下还有租客,你对得住佢地?以后你翻北环街只会系过街老鼠!

B27E5EDAE14009C6B31FD1B133FF875A.png 659B882951C47328F490CFBAB167F9F8.png
最后补几张我家肥仔噶照片,非常可爱,手感更是一流。甘可爱噶小朋友当然唔系我生噶啦,系我屋企帮人家带的。但系假如呢个基站一旦建成之后,我妈就打算送小朋友翻屋企,以后都唔再带小朋友了,因为影响实在系太大了。(一代奶娘从此金盘洗手)都系个句话,小朋友系无辜的,我都唔想等我以后有小朋友噶时候先发现佢系畸形噶,所以宜家我地要企出来维护我地自己噶人生安全同健康!!

多谢耐心睇完呢个贴噶朋友,宜家我需要你地噶力量来揭发呢个无良屋主,只要轻轻甘点击转发,或者话俾你身边噶人知道,用我地噶行动来抵制呢d身边噶自私鬼,过街老鼠!!!!

评分

吴佬 + 100 爆料奖励!

吾好意思,唔记得补充一个好重要噶问题,就系点解我会知道佢系移动噶基站。本人系搞网络工程的,对网络设备有一定程度噶认识同了解,那问题就来了,搞网络哪家强?
我地个边个个宜家6个月了,有可能还会更长,我地个边个个也系同你地个个一样的,有水管通上去,我地个边都唔知开个几次村会,打个几多电话,10月份个D人开佐来,本来话唔拆,一讲,D村民就去吵(个D人系开到来了)然后就会月尾拆,唔知距得听错还系咩,宜家都11份了,依然还在,一D动静都没,当没事发生甘。

最紧要是村民齐心!我屋企隔离那个是还未正式运营,所以移动那边收到我们反对意见那么大,就索性停工了。移动的安装工作无理由会半夜三更来装,所以我们附近的居民都是时时刻刻关注,如果他们一动工,我们就上去要求  详情 回复 发表于 2014-11-24 21:11
沙心那个不是拆了吗  详情 回复 发表于 2014-11-16 11:00
搞左甘内
裕洲丨家荣 发表于 2014-11-15 23:20
我地个边个个宜家6个月了,有可能还会更长,我地个边个个也系同你地个个一样的,有水管通上去,我地个边都 ...

沙心那个不是拆了吗

今日拆了  详情 回复 发表于 2014-11-16 12:51
是基站考虑辐射,最怕是一个伪基站,专门收集数据
祝你早日抗争成功
裕洲 发表于 2014-11-16 11:00
沙心那个不是拆了吗

今日拆了

不容易啊  详情 回复 发表于 2014-11-17 08:12
其实最扑街就系中国移动
多日移动全家。。。。
SoAp 发表于 2014-11-15 22:01
谋财害命呢d事情电视剧里面就见得多,估唔到现实生活中真系俾我碰到一次,今日楼主就同大家一齐深挖呢d禽兽 ...
爆料奖励!

不容易啊

真的唔容易,都几个月了。  详情 回复 发表于 2014-11-17 08:51
楼主写得很生动啊。希望有关人员早点拆了它啦。

真的唔容易,都几个月了。

要找什么部门的,给楼主出谋献策吧  详情 回复 发表于 2014-11-17 09:01
裕洲丨家荣 发表于 2014-11-17 08:51
真的唔容易,都几个月了。

要找什么部门的,给楼主出谋献策吧

我都唔知距地点搞的,好此系稳屋主,再叫个个嘢负责人开来,然后开村会。我都系记得甘多。  详情 回复 发表于 2014-11-17 10:06